af Jan

11. oktober 2012

Jeg lovede at komme med en status på min deltagelse i Affiliate DM, som jeg tilmeldte mig midt i september måned med siden weekendopholdguide.dk. Det er jo langt fra et fuldtidsprojekt, men jeg har da fået lavet lidt indhold til siden og fået sat den fornuftigt op. Her er lidt statusopdateringer i kronologisk rækkefølge.

Weekendopholdguide.dk er hosted hos UnoEuro og er oprettet i WordPress CMS, hvor jeg anvender et tema, der hedder Canvas fra Woothemes. Det bruger jeg efterhånden til de fleste af mine sites, da det er dejligt fleksibelt.

Da jeg installerede WordPress oprettede jeg også en lille introtekst, da Google ret hurtigt kommer forbi på en sådan ny WP side. Desuden kom der hurtigt link fra både denne side og Affiliate DM’s side.

Jeg fik lavet et logo (se det ovenfor) via Elance (sammen med to andre logoer til andre sider), så mine udgifter har i alt været på kr. 444,- i september måned til hosting og logo.

Indholdsmæssigt har jeg lavet en side om romantisk weekendophold og om ophold i Island/Reykjavik, Barcelona og  Berlin. Endvidere et par artikler her i oktober måned, så der d.d. er 6 artikler. Det er noget mindre end jeg havde regnet med, så kadencen skal sættes noget op. Når oktober er overstået skulle jeg gerne have lavet 10 artikler mere.

Til gengæld har jeg fået den første kommission – det er noget hurtigere end jeg havde regnet med. Både fra en flybooking og en hotelbooking, så det er jo fantastisk. Det betyder at siden snart går i nul :-).

 

Om forfatteren

Jan

Det er mig, der styrer denne blog og du kan læse mere om mig her.


Lav en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Få en gratis SEO Analyse og se hvordan du kan komme til tops i Google