Skal vi arbejde sammen?

Skal du have hjælp til at starte eller vækste en blog? Eller få lavet noget superindhold, der virkelig rykker din forretning. Måske du ønsker hjælp til SEO eller har brug for generelle råd om online marketing?

Jeg har mere end 20 års erfaring med at vækste blogs og online forretninger. Både mine egne og mine kunders. Lad os tale om, hvordan vi kan skabe vækst for din forretning også.

Kontakt mig nedenfor.

jan p. olsen

1. Content Marketing konsulent

Lige nu har jeg plads til at arbejde sammen med nogle få iværksættere og vækstfirmaer, der har brug for hjælp til at skabe et content marketing workflow, der giver masser af besøgende, leads og kunder til deres forretning hver måned. Jeg har arbejdet sammen med kunder som Prezentor, Lasso Excite, NPS Today og Matchwork samt en lang række af mine egne sites.

Superindhold der virker

For at tiltrække de rigtige besøgende, skal du have masser af superindhold på din blog/website. Superindhold er omfattende tekst (2.000+ ord) om emner, som interesserer din målgruppe, krydret med billeder, grafik og video. Når det SEO optimeres giver det masser af besøgende.

Vi kan arbejde sammen, hvis du har:

  • Minimum kr. 3.000 pr. måned i budget.
  • Mindst 3 måneders forpligtelse.
  • Tid til at gå i gang nu.

2. SEO Ekspert og konsulent

Får din blog eller website al den trafik fra Google, som den fortjener? Lad os finde ud af det sammen! Jeg gennemgår din website og kommer med en komplet SEO analyse, der fortæller dig hvor der skal sættes ind og hvad der skal ændres. Du får en fuldstændig køreplan. Dernæst finder vi ud af, om du selv vil lave arbejdet eller måske have hjælp fra mig.

Søgeord er stadig vigtige i SEO

Dit indhold skal naturligvis være af højeste kvalitet, men det er stadig søgeordene, der afgør om du får succes med SEO og indholdet. Skriver du om noget, ingen søger efter, giver det ingen trafik og ingen kunder.

Så jeg starter altid med en søgeordsanalyse af dit marked eller niche.

Vi kan arbejde sammen, hvis du har: 

  • Minimum kr. 3.000 pr. måned i budget.
  • Her er ingen minimumsperiode, men du skal regne med 3-6 måneder for at få succes.
  • Tid til at gå i gang nu.

3. Sponsoreret indhold

Har du et produkt eller en service, der henvender sig til min målgruppe, kan vi arbejde sammen om et sponsoreret indlæg eller artikel på min blog. Men dit produkt eller service skal bringe værdi til mine læsere, som er iværksættere, soloentreprenører og freelancere - gør det ikke det, er jeg ikke interesseret.

Men du kan sende en e-mail til mig på jan@jpolsen.dk og høre nærmere. 

Skal vi arbejde sammen?

Book et gratis og uforpligtende telefonmøde og lad os finde ud af mulighederne.