af Jan

19. september 2012

Måske har du allerede hørt det på jungletrommerne, men der er netop startet en konkurrence op på nettet i Affiliate marketing, nemlig Affiliate DM. Som titlen antyder er der tale om det uofficielle danmarksmesterskab i Affiliate marketing. Initiativet er taget af en række unge, dynamiske iværksættere og er fortsættelsen af en konkurrence, de havde tidligere på året.

Konkurrencen går ud på, at hver deltager skal starte en helt ny hjemmeside op og ved hjælp af organisk trafik (altså ingen annoncering) skal forsøge at ramme 50.000 kr. i indtjening hurtigst muligt ved hjælp af Affiliate programmer eller AdSense indtjening. Og det er naturligvis nettoindtjening. Man må nemlig gerne outsource arbejdet, hvis man ønsker det, men så skal disse udgifter naturligvis trækkes fra.

Affiliate DM startede allerede så småt i august med officiel startdato 1. september 2012 og lige siden har jeg overvejet, om jeg skulle deltage, da jeg aldrig går af vejen for en god dyst. Omvendt skal der lægges en del arbejde i sådan en side, hvis man skal have en chance for at vinde og for øjeblikket har jeg fuldt op med kunder at gøre og et par andre projekter i gang. Men jeg har lyst til at vise, hvad en “grand old man” kan præstere i en sådan konkurrence, hvor de fleste deltagere er omkring de 20 år!

Så i går tilmeldte jeg mig konkurrencen med en side, jeg har overvejet et lille stykke tid. Den hedder Weekendophold Guide og skal, som navnet antyder, være en guide til de rigtig mange muligheder, der findes for spændende weekendophold i både Danmark og i udlandet. Det er et område med rigtigt mange søgninger, men også med en stærk konkurrence, så det bliver ikke nogen nem opgave.

Omvendt er det et område, hvor købstilbøjeligheden er høj og hvor der findes mange interessante Affiliate programmer, så indtjeningspotentialet er også til stede – og højt!

Siden kommer til at have meget indhold – rigtigt meget indhold – der dækker de ting, man er interesseret i, når man skal på weekendophold. Det vil sige transport (fly), hotel eller kro, aktiviteter, restauranter, kultur m.m. Alt det man som forbruger er interesseret i, før man kan træffe en kvalificeret købsbeslutning. Lige præcis det, Affiliate marketing er så stærkt til.

Nå, men jeg skal i gang med arbejdet, så jeg kan ikke bruge mere tid på dette indlæg! Men jeg lover at holde dig opdateret med, hvordan jeg klarer mig i Affiliate DM og skal nok komme med en status opdatering en gang i mellem. Så kan du også se og følge med i, hvordan jeg gør. Måske du kan lære noget?

 

Om forfatteren

Jan

Det er mig, der styrer denne blog og du kan læse mere om mig her.Lav en kommentar

Din email bliver ikke vist. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Få en gratis SEO Analyse og se hvordan du kan komme til tops i Google